Per 1 april 2022 is Praktijk Gunst uitgebreid van 1 naar 2 locaties: er is namelijk een praktijkruimte bijgekomen, gelegen aan de Ringbaan Oost 116A in Tilburg.

Het pand is goed bereikbaar met de auto of fiets, maar ook met de bus (voor de deur stopt bushalte ‘Ringbaan Oost/Javastraat’ waar bus 6 langs rijdt). Er is zeer beperkte parkeergelegenheid naast het pand, hier mag uitsluitend geparkeerd worden bij de bordjes “bezoeker”. Parkeren in de omgeving kan gratis aan de oostzijde van ringbaan oost en op de Enschotsestraat (o.a. ten hoogte van nr 60). Deze straat is bereikbaar vanaf de Lovense Kanaaldijk en niét vanaf de Ringbaan Oost, in tegenstelling tot wat Google Maps aangeeft. Je komt op de Lovense Kanaaldijk via afslag Ceramstraat of Dijksterhuisstraat op de Ringbaan Oost. Vanaf de Lovense Kanaaldijk neem je afslag Enschotsestraat en rijd je een klein stukje door richting Ringbaan Oost. Daar kan je parkeren in de vrije parkeervakken en ben je binnen 2 minuten lopen bij de praktijk.

Edris werkt op deze locatie op dinsdagen en woensdag, Joline werkt op deze locatie op maandagen, woensdagen en donderdagen. Marleen werkt op deze locatie op dinsdagen, woensdagen en donderdagen.