Beoordelingen over Praktijk Gunst van cliënten en ouders/opvoeders

Goede hulp gekregen!

08/05/2024

Ik ben heel erg gegroeid, want ik geloof meer in mijzelf. En Joline heeft heel veel vertrouwen in mij gehad.

L.

fijne samen werking met praktijk de Gunst

22/03/2024

heel fijn samen gewerkt met hun over onze zoon , ook hebben de EMDR sessies hem heel goed geholpen met zijn angsten.

we zijn heel blij , hij is weer onze jongen die graag in deze wereld wil staan. bedankt daar voor

Dani van Loon

Fijne praktijk

21/03/2024

Een hele fijne praktijk, goede ondersteuning, communicatie en vooral een warme klik. Neemt alle tijd en ook tussendoor altijd goed bereikbaar! Zeer tevreden over het luisterend oor, de behandeling en traject.

Bedankt lieve mensen!

Lobke

Psychisch gezonder worden.

20/03/2024

Ik ben er uiteindelijk in staat om te accepteren dat ik niet perfect kan zijn, dus ik kan simpelweg goed zijn.

W. N.

Behandeling bij Gunst

27/02/2024

Eerst twijfelde ik best wel maar nu ben ik zo blij dat ik ervoor heb gekozen om hier therapie te krijgen het heeft me zo extreem goed geholpen

N

EMDR/Zelfbeeld therapie

17/01/2024

Ik ben vanuit de huisarts doorgestuurd. En wat heeft me dit goed geholpen! Ik voel me veel beter door EMDR en door de sessies over mijn zelfbeeld. Ik vind zelf dat ze op een prettige en goede manier te werk gaan. Ik ben Edris/praktijk Gunsy erg dankbaar, had ook echt een goede klik!

Nikki

Niet meer bang voor dieven

05/12/2023

ik durf meer dingen te doen want ik was bang voor dieven. Joline hielp me niet meer bang te zijn voor dieven.

T.

Hele goede hulp gekregen!

29/11/2023

Ik had altijd moeite met mijn emoties uiten en met het praten tegen andere, ik vind het nogsteeds een beetje lastig maar dankzij Edris ben ik nu beter geworden in het uiten van mijn gevoelens en het vertellen als er me iets dwars zit!

ik ben hier echt heel dankbaar voor en Praktijk Gunst is echt een aanrader voor Jong-volwassenen en eventueel kinderen vanaf 12 jaar.

Nogmaals bedankt voor de hulp Edris, het heeft me echt heel goed geholpen! <3

Nayobe

behandeling

24/11/2023

Ik vond de behandeling van praktijk Gunst heel fijn en goed. Ze luisteren goed naar je verhalen en helpen je er zo snel mogelijk mee.

Maartje

van rood naar groen

14/11/2023

de hulpvraag is goed begrepen door Edris. Ze geeft goede adviezen om mee aan de slag te gaan en neemt heel duidelijk elk probleem serieus. Goede en fijne begeleiding gehad. Vakkundig en geduldig.

Lynn

Super goed

21/10/2023

Onze zoon van zijn angst voor honden af geholpen

Ruben

thomas gepest vroeger

18/10/2023

ik vond het fijn omdat ik kon er dingen kweit en ik leerde dingen en ik word minders snel verdrietig daarom vond ik dit fijn

thomas db

Hulp bij praktijk gunst voor jong-volwassenen

07/09/2023

Joline heeft mij enorm geholpen met mijn problemen en ik kon volledig openhartig tegen haar praten over mijn ervaringen.

Pieter Van Oort

behandeling

05/09/2023

het was een goeie ervaring en ik merk echt dat ik positiever ben en beter in mijn vel zit. voelde me ook gelijk op mijn gemak. verder ben ik wel 18 en was het soms een beetje kinderlijk voor mij maar dat is natuurlijk te verwachten bij een kinder en jeugd psycholoog.

L.

waardevolle Therapie

03/07/2023

de hulp, steun en therapie die ik heb gekregen waren echt iets wat ik nodig had.

ik heb bijvoorbeeld hulp gekregen met faalangst, meer zelfverzekerd zijn, positieve gedachtes enz.

je krijg ook een luisterend oor als je iets lastig vind, je ouders worden geïnformeerd over onderwerpen waarvan jij je er fijn bij voelt en als er dingen zijn die je niet wilt zeggen tegen je ouders dan blijft het ook gewoon bij de therapeut.

Dus daarom geef ik Praktijk Gunst 5 sterren!

H

Geen titel

30/06/2023

Wat een warm bad is praktijk Gunst. Vanaf het eerste telefoontje was er een klik en vertrouwen. Zowel voor ons als ouders voor onze zoon en op school de tools gekregen om het leven met Autisme iets meer te begrijpen en daar rekening mee kunnen houden. Zoals Sepp zegt, mijn brein was te groot voor mijn lijfje. En als iemand autisme heeft dan kunnen ze het best naar Edris toe gaan want die helpt je goed,

Marit Jeroen en Sepp Mannaerts

Fijne, persoonlijke aanpak op maat

28/06/2023

Edris luisterde goed na mijn verhaal. Ze heeft mij goed geholpen met mijn hulpvraag. Ze heeft mij geholpen om van mij angst af te komen.

M.

Prettige communicatie met Edris. Ze heeft een aanpak op maat gemaakt voor mijn dochter waarbij ook af en opschalen mogelijk was. Er werd goed geluisterd na mijn dochter in wat zij op dat moment nodig had en waar haar behoeftes lagen. Hierdoor is mijn dochter goed begeleid in haar proces om van haar angst af te komen.

M.

M.

Gesprek bij zelfvertrouwen/stemming

01/06/2023

Super fijn en ook zeker veel aan gehad, Joline geeft je echt het gevoel dat je overal over kunt praten en heeft hier dan ook goeie oplossingen/tips voor die ook echt helpen. Ik voelde mij hier erg op mijn gemak en raad deze praktijk zeker aan 🙂

Anoniem

Joline schoolstress

22/02/2023

Ik vind dat ze veel weet en ook veel goede tips en oefeningen kan maken en geven. Ze stelt je ook erg op je gemak en dat is erg fijn. Aan het begin bij de opdrachten was het wel lastig, omdat ik het niet helemaal begreep maar achteraf wel.

Yente Mols

Het was heel fijn bij Edris

02/02/2023

Ik vond het heel fijn bij Edris. Ze begrijpt je heel goed. Dank je wel voor het verjagen van mijn angsten

Trijntje