Beoordelingen over Praktijk Gunst van cliënten en ouders/opvoeders

Mijn verhaal

5,0 rating
05/06/2020

Jolien heeft goed uitleg gegeven en goed geholpen ik ben vooruit gegaan

Robin

EMDR behandeling.

5,0 rating
27/02/2020

Zelf vond ik de EMDR behandeling heel fijn werken. Dat zie ik ook terug in de scores van de evaluatietest. Het is soms wel zwaar om je te concentreren op de behandeling, maar het was het wel waard!

Zoë

Goede hulp (:

4,0 rating
10/02/2020

Ik vind dat Joline me erg goed heeft geholpen door me veel te leren over mijn eigen gedachten. Ik ben erg tevreden met de hulp die ik heb gekregen en ik merk zeker verschil met de huidige ik en de ik van het verleden. Met behulp van Joline heb ik mijn gedachten uitgedaagd en dit hielp me erg goed.

Marlou

Behandelingen bij Edris

4,0 rating
31/10/2019

Ik heb heel erg veel gehad aan de behandelingen bij Edris. Ik heb er veel van geleerd en ze heeft me echt geholpen. Ik kijk terug op een fijne periode en ik vind het fijn dat ik een map heb meegekregen waar ik altijd nog even in terug kan kijken naar wat we allemaal hebben gedaan.

Noa

Een hele leuke therapie.

5,0 rating
21/10/2019

Ik vond het heel erg leuk en het heeft me heel erg geholpen. Jolien was heel aardig en als iets niet lukte hielp ze me altijd. Ik heb geleerd dat angst gezond is en dat ik nergens bang voor hoef te zijn. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en is het pesten gestopt. Alle opdrachten die ik mocht doen waren heel erg leuk en vooral het verven was heel leuk.

Veerle Steiger