Beoordelingen over Praktijk Gunst van cliënten en ouders/opvoeders

Hele goede, professionele hulp

Rated 5 out of 5
21/12/2022

super goeie hulp gehad en heb eigenlijk geen last van het verleden meer gehad

a

Hele goede, professionele hulp

Rated 5 out of 5
14/12/2022

heel goed, ik ben echt gegroeid in mijn ontwikkeling heb veel geleerd hoe ik bepaalde dingen of gevoelens een betere plaats kan geven en heb de hulp altijd als prettig ervaren. heb zeker wat aan de behandeling gehad en zou het voor iedereen die hulp nodig heeft aanraden om hier naartoe te komen

familie Mels

Behandeling

Rated 5 out of 5
05/12/2022

Ik vond de behandeling en mijn psycholoog erg fijn, alles was naar wens

S

Fijne, persoonlijke aanpak op maat

Rated 5 out of 5
22/11/2022

Edris heeft onze dochter lange tijd geholpen en steeds keek ze of de aanpak nog pastte bij haar situatie. Altijd in overleg en samen. Wij, als ouders, hebben diverse oudergesprekken gehad en werden iedere keer op de hoogte gebracht van de gesprekken met onze dochter. Persoonlijk, open, laagdrempelig en heel prettig.

M

meedenken

Rated 4 out of 5
10/11/2022

Edris denkt heel erg mee en ze wilt van alles proberen. Zodra we merkten dat iets niet bij mij aansloot, probeerde ze via een andere weg mij verder te helpen. Ik vond het fijn dat ze naar me luisterde en zoveel manieren weet om aan een probleem te werken. Ze is heel lief en positief.

Imke

super bedankt edris <3

Rated 5 out of 5
12/10/2022

Ben er meer dan een jaar geweest en heb alleen maar positieve herinneringen eraan. Je wordt gewoon super goed geholpen, er wordt altijd naar je geluisterd zonder enkel oordeel en het is er gewoon echt super fijn. Het voelde voor mij meestal aan als een tweede thuis. Ik ga het erg missen 🙂 <3.

marielle 😀

gesprekken bij Edris

Rated 4 out of 5
06/10/2022

Ik heb fijne gesprekken gehad en had het gevoel dat ik gehoord werd. Ook kon ik Edris goed vertrouwen.

J

Vertrouwde plek en hele fijne hulp

Rated 5 out of 5
16/08/2022

Vanaf de eerste afspraken merkte ik dat ik op een fijne en vertrouwde plek terecht gekomen ben waar ik veel aan zou gaan hebben. Ik heb me altijd serieus genomen gevoeld en ik durfde over alles te praten. Er is mij ook altijd de ruimte gegeven om zelf keuzes te maken in de behandelingen en om zelf te kiezen wat er per afspraak gebeurde. Ik ben met verschillende soorten methoden bezig geweest tijdens mijn behandeling en vooral EMDR therapie heeft ervoor gezorgd dat ik erg veel vooruitgang boekte met mijn problemen. Het is met zekerheid een hele fijne en goede plek voor jongeren die hulp willen krijgen.

Judie

Recensie praktijk Gunst

Rated 5 out of 5
12/07/2022

Het voelde erg vertrouwd. Er wordt goed naar je geluisterd en hebben aandacht voor jouw problemen en kijken samen naar een oplossing. Ik heb zelf in een ruim jaar super veel progressie gemaakt en ben hier ontzettend blij mee. Het is een aanrader voor jongeren. Je wordt gehoord en gezien.

**

Angst therapie

Rated 5 out of 5
25/03/2022

Zoontje van 9 jaar zo goed geholpen met verschillende soorten behandelingen tegen zijn angsten.

R

Last van mijn schouders af!!

Rated 5 out of 5
09/03/2022

In juli 2021 meldde ik mij aan bij Praktijk Gunst, ik heb tot eind februari gesprekken gehad met Edris. Ik meldde mij aan vanwege mijn faalangst die ik sinds groep 5 ervaar, ik zit inmiddels in de derde van de middelbare school. Na de eerste gesprekken merkte ik al meteen verbetering, dit had ik totaal niet verwacht! De proefwerkweek die ik normaal vreselijk en spannend vond, had ik nu een veel rustigere gevoel over. Dit zette zich alleen maar verder voort. Ik ben Edris hier heel dankbaar voor, ze heeft een goed luisterend oor en is meelevend, ik voelde me dus snel bij haar op m’n gemak.

Familie Verheijen

Hele goede, professionele hulp

Rated 5 out of 5
23/02/2022

Edris is een goede, professionele psycholoog die altijd bijpassende oplossingen en hulp aanbiedt.

Dankzij Edris heb ik geleerd hoe ik om moet gaan met vervelende dingen die op mijn pad gekomen zijn. Ik ben heel veel gegroeid en ben er zo veel sterker uitgekomen! Ik kijk op een fijne, warme manier terug naar alle sessies die ik gehad heb en ik ben heel dankbaar voor alle hulp die ik gekregen heb.

- Sascha

gesprekken bij Edris

Rated 4 out of 5
23/02/2022

Ik vond het heel fijn en het heeft me voldoende geholpen.

sdk

gesprekken bij Edris

Rated 4 out of 5
12/01/2022

Ik kwam hier heen met geen tegenzin. Veel van mijn angsten zijn nu weg.

F

gesprekken bij edris

Rated 5 out of 5
25/11/2021

Je wordt super goed geholpen door Edris, ze luistert en steunt je bij al je moeilijkheden. Edris heeft me zeker verder geholpen met mijn mentale problemen. Ik vindt ook dat je met Edris een goed gesprek kunt hebben dus vandaar dat je elkaar ook echt gaat vertrouwen, en zo een band schept.

t

Ondersteuning bij vesterken zelfbeeld en omgaan met te sterken angsten

Rated 5 out of 5
18/11/2021

De aanpak van Praktijk Gunst is door Sofie en ouders als zeer waardevol ervaren. Zowel in de stappen die ze voor uit is gegaan op gebied van de hulpvraag als wel een zeer positieve beoordeling als het gaat om persoonlijke aanpak.

Sofie Rodenburg en ouders

Doorzetter!

Rated 5 out of 5
17/11/2021

Joline heeft alles gegeven om onze zoon in zijn herstel te helpen. Ze wist snel te schakelen met de gegeven informatie en paste de therapie daarop aan.

Joline, nogmaals dank voor jouw doorzettingsvermogen en toewijding!

F

super hulp

Rated 5 out of 5
10/11/2021

super fijn.

luisterend echt naar je.

gaven hele goede tips.

bianca maurer

gesprekken bij edris

Rated 5 out of 5
26/08/2021

de gesprekken waren heel fijn en er werd goed naar mij geluisterd. ook de hulp die Edris aanbied is fijn en heeft mij enorm veel geholpen. ik heb een fijn jaar gehad en heb meer behaald dan dat ik dacht.

v

Einde aan de chaos!

Rated 5 out of 5
18/08/2021

Na een tijdje in behandeling geweest te zijn bij zowel Joline als Edris is er nu een einde gekomen aan de chaos. Beiden hebben me enorm geholpen mijn emoties op een rijtje te krijgen. Joline heeft me erg veel geleerd over mezelf waar ik ontzettend veel aan heb gehad. Met Edris waren de EMDR sessies lang niet even leuk, maar ook daar heb ik veel van geleerd. Edris heeft mij erg goed ondersteund tijdens deze zware sessies en daar buiten, wat ik als erg fijn heb ervaren! Geen fantastische tijd hier gehad, maar wel een fantastisch effect!!

Merel