Beoordelingen over Praktijk Gunst van cliënten en ouders/opvoeders

Behandelingen bij Edris

4,0 rating
31/10/2019

Ik heb heel erg veel gehad aan de behandelingen bij Edris. Ik heb er veel van geleerd en ze heeft me echt geholpen. Ik kijk terug op een fijne periode en ik vind het fijn dat ik een map heb meegekregen waar ik altijd nog even in terug kan kijken naar wat we allemaal hebben gedaan.

Noa

Een hele leuke therapie.

5,0 rating
21/10/2019

Ik vond het heel erg leuk en het heeft me heel erg geholpen. Jolien was heel aardig en als iets niet lukte hielp ze me altijd. Ik heb geleerd dat angst gezond is en dat ik nergens bang voor hoef te zijn. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en is het pesten gestopt. Alle opdrachten die ik mocht doen waren heel erg leuk en vooral het verven was heel leuk.

Veerle Steiger

Heeft altijd een luisterend oor

4,0 rating
12/09/2019

Edris, heeft altijd een luisterend oor en staat voor je klaar. Ze denkt mee in oplossingen en weet hier op gepaste wijze mee om te gaan. De afspraken worden altijd nagekomen. Ze weet de pijnpunten te signaleren en onder de aandacht te brengen. Kortom een aanrader.

Van de Braak

Ontzettend goede, lieve en betrouwbare hulp

5,0 rating
06/09/2019

Uit eigen ervaring in behandeling van Edris Gunst heeft zij bewezen een erg betrouwbare psycholoog te zijn. Ze heeft een ontzettend goed luisterend oor en door haar ervaring weet ze bij problemen effectieve behandelmethodes toe te passen. Als kind zijnde kun je bij Edris altijd je verhaal kwijt en ze staat altijd voor je klaar. Altijd als ik naar Edris ging voelde ik me daarna erg opgelucht, ze is echt een fantastische psycholoog.

Sven

Goede zorg met veel persoonlijke aandacht

5,0 rating
04/03/2019

Edris Gunst is een bijzonder goede psycholoog die de tijd neemt om te luisteren en vervolgens een prima behandelplan opstelt en uitvoert. Ze is een warme en toegankelijke professional, en heeft altijd tijd voor een gesprek, telefoontje of een mailtje. Wij zijn bijzonder tevreden over de zorg die ze heeft gegeven!

Fam. Bergmans