Beoordelingen over Praktijk Gunst van cliënten en ouders/opvoeders

behandeling

Rated 5,0 out of 5
24/11/2023

Ik vond de behandeling van praktijk Gunst heel fijn en goed. Ze luisteren goed naar je verhalen en helpen je er zo snel mogelijk mee.

Maartje

van rood naar groen

Rated 4,0 out of 5
14/11/2023

de hulpvraag is goed begrepen door Edris. Ze geeft goede adviezen om mee aan de slag te gaan en neemt heel duidelijk elk probleem serieus. Goede en fijne begeleiding gehad. Vakkundig en geduldig.

Lynn

Super goed

Rated 4,0 out of 5
21/10/2023

Onze zoon van zijn angst voor honden af geholpen

Ruben

thomas gepest vroeger

Rated 5,0 out of 5
18/10/2023

ik vond het fijn omdat ik kon er dingen kweit en ik leerde dingen en ik word minders snel verdrietig daarom vond ik dit fijn

thomas db

Hulp bij praktijk gunst voor jong-volwassenen

Rated 5,0 out of 5
07/09/2023

Joline heeft mij enorm geholpen met mijn problemen en ik kon volledig openhartig tegen haar praten over mijn ervaringen.

Pieter Van Oort

behandeling

Rated 4,0 out of 5
05/09/2023

het was een goeie ervaring en ik merk echt dat ik positiever ben en beter in mijn vel zit. voelde me ook gelijk op mijn gemak. verder ben ik wel 18 en was het soms een beetje kinderlijk voor mij maar dat is natuurlijk te verwachten bij een kinder en jeugd psycholoog.

L.

waardevolle Therapie

Rated 5,0 out of 5
03/07/2023

de hulp, steun en therapie die ik heb gekregen waren echt iets wat ik nodig had.

ik heb bijvoorbeeld hulp gekregen met faalangst, meer zelfverzekerd zijn, positieve gedachtes enz.

je krijg ook een luisterend oor als je iets lastig vind, je ouders worden geïnformeerd over onderwerpen waarvan jij je er fijn bij voelt en als er dingen zijn die je niet wilt zeggen tegen je ouders dan blijft het ook gewoon bij de therapeut.

Dus daarom geef ik Praktijk Gunst 5 sterren!

H

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
30/06/2023

Wat een warm bad is praktijk Gunst. Vanaf het eerste telefoontje was er een klik en vertrouwen. Zowel voor ons als ouders voor onze zoon en op school de tools gekregen om het leven met Autisme iets meer te begrijpen en daar rekening mee kunnen houden. Zoals Sepp zegt, mijn brein was te groot voor mijn lijfje. En als iemand autisme heeft dan kunnen ze het best naar Edris toe gaan want die helpt je goed,

Marit Jeroen en Sepp Mannaerts

Fijne, persoonlijke aanpak op maat

Rated 5,0 out of 5
28/06/2023

Edris luisterde goed na mijn verhaal. Ze heeft mij goed geholpen met mijn hulpvraag. Ze heeft mij geholpen om van mij angst af te komen.

M.

Prettige communicatie met Edris. Ze heeft een aanpak op maat gemaakt voor mijn dochter waarbij ook af en opschalen mogelijk was. Er werd goed geluisterd na mijn dochter in wat zij op dat moment nodig had en waar haar behoeftes lagen. Hierdoor is mijn dochter goed begeleid in haar proces om van haar angst af te komen.

M.

M.

Gesprek bij zelfvertrouwen/stemming

Rated 5,0 out of 5
01/06/2023

Super fijn en ook zeker veel aan gehad, Joline geeft je echt het gevoel dat je overal over kunt praten en heeft hier dan ook goeie oplossingen/tips voor die ook echt helpen. Ik voelde mij hier erg op mijn gemak en raad deze praktijk zeker aan 🙂

Anoniem

Joline schoolstress

Rated 5,0 out of 5
22/02/2023

Ik vind dat ze veel weet en ook veel goede tips en oefeningen kan maken en geven. Ze stelt je ook erg op je gemak en dat is erg fijn. Aan het begin bij de opdrachten was het wel lastig, omdat ik het niet helemaal begreep maar achteraf wel.

Yente Mols

Het was heel fijn bij Edris

Rated 5,0 out of 5
02/02/2023

Ik vond het heel fijn bij Edris. Ze begrijpt je heel goed. Dank je wel voor het verjagen van mijn angsten

Trijntje

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
02/02/2023

Onze dochter heeft bij Edris emdr gevolgd met een deel cognitieve gedragstherapie. Met heel veel warmte, rust en aandacht heeft Edris onze dochter hierbij begeleidt, en onze dochter voelde zich dan ook heel snel bij Edris op haar gemak. Onbetaalbaar wat Edris voor onze dochter heeft betekend.

Marjolijn

Beoordeling Praktijk Gunst

Rated 5,0 out of 5
31/01/2023

Ik heb hulpverlening gekregen bij Praktijk Gunst en vond het een hele fijne ervaring! Alles is goed geregeld en de mensen zijn super aardig, behulpzaam en laten je op je gemak voelen. De therapie zelf is van hoge kwaliteit en heeft mij erg geholpen. Ik zou deze praktijk zeker aanraden!

-

Hele goede, professionele hulp

Rated 5,0 out of 5
21/12/2022

super goeie hulp gehad en heb eigenlijk geen last van het verleden meer gehad

a

Hele goede, professionele hulp

Rated 5,0 out of 5
14/12/2022

heel goed, ik ben echt gegroeid in mijn ontwikkeling heb veel geleerd hoe ik bepaalde dingen of gevoelens een betere plaats kan geven en heb de hulp altijd als prettig ervaren. heb zeker wat aan de behandeling gehad en zou het voor iedereen die hulp nodig heeft aanraden om hier naartoe te komen

familie Mels

Behandeling

Rated 5,0 out of 5
05/12/2022

Ik vond de behandeling en mijn psycholoog erg fijn, alles was naar wens

S

Fijne, persoonlijke aanpak op maat

Rated 5,0 out of 5
22/11/2022

Edris heeft onze dochter lange tijd geholpen en steeds keek ze of de aanpak nog pastte bij haar situatie. Altijd in overleg en samen. Wij, als ouders, hebben diverse oudergesprekken gehad en werden iedere keer op de hoogte gebracht van de gesprekken met onze dochter. Persoonlijk, open, laagdrempelig en heel prettig.

M

meedenken

Rated 4,0 out of 5
10/11/2022

Edris denkt heel erg mee en ze wilt van alles proberen. Zodra we merkten dat iets niet bij mij aansloot, probeerde ze via een andere weg mij verder te helpen. Ik vond het fijn dat ze naar me luisterde en zoveel manieren weet om aan een probleem te werken. Ze is heel lief en positief.

Imke

super bedankt edris <3

Rated 5,0 out of 5
12/10/2022

Ben er meer dan een jaar geweest en heb alleen maar positieve herinneringen eraan. Je wordt gewoon super goed geholpen, er wordt altijd naar je geluisterd zonder enkel oordeel en het is er gewoon echt super fijn. Het voelde voor mij meestal aan als een tweede thuis. Ik ga het erg missen 🙂 <3.

marielle 😀