Beoordelingen over Praktijk Gunst van cliënten en ouders/opvoeders

gesprekken bij edris

Rated 5 out of 5
26/08/2021

de gesprekken waren heel fijn en er werd goed naar mij geluisterd. ook de hulp die Edris aanbied is fijn en heeft mij enorm veel geholpen. ik heb een fijn jaar gehad en heb meer behaald dan dat ik dacht.

v

Einde aan de chaos!

Rated 5 out of 5
18/08/2021

Na een tijdje in behandeling geweest te zijn bij zowel Joline als Edris is er nu een einde gekomen aan de chaos. Beiden hebben me enorm geholpen mijn emoties op een rijtje te krijgen. Joline heeft me erg veel geleerd over mezelf waar ik ontzettend veel aan heb gehad. Met Edris waren de EMDR sessies lang niet even leuk, maar ook daar heb ik veel van geleerd. Edris heeft mij erg goed ondersteund tijdens deze zware sessies en daar buiten, wat ik als erg fijn heb ervaren! Geen fantastische tijd hier gehad, maar wel een fantastisch effect!!

Merel

Professionele begeleiding

Rated 5 out of 5
12/06/2021

Onze zoon is erg professioneel begeleid door Joline, met oprechte aandacht en concrete handvatten voor hem. Hij heeft mooie inzichten opgedaan en weet nu woorden te geven aan wat hij voelt. Daarnaast werden wij als ouders op de juiste momenten betrokken en ondersteund.

Danielle de Laat

Hele fijne hulp!

Rated 5 out of 5
27/12/2020

Edris luistert heel erg goed naar wat je te vertellen hebt en weet precies hoe te reageren op verschillende gevoelens/ervaringen. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en door haar voel ik me nu beter dan ooit.

Elin

Lessen traantjes,benauwdheid

Rated 4 out of 5
09/10/2020

Ervaring:Het wat leuk, behulpzaam.
Verbeterpunten:niks
Joliene: je doet het op een leuke manier. Je legt het duidelijk uit. En je denkt zoals een kind, bijv als een kind iets heeft denk je zoals hij het zou kunnen ervaren. En je bent ook heel netjes, bijv je vraagt of de mensen iets te drinken willen.
Tips voor de praktijk:doe misschien iets meer spellen(niet te veel)

Jayden de weijer

Mijn verhaal

Rated 5 out of 5
05/06/2020

Jolien heeft goed uitleg gegeven en goed geholpen ik ben vooruit gegaan

Robin

EMDR behandeling.

Rated 5 out of 5
27/02/2020

Zelf vond ik de EMDR behandeling heel fijn werken. Dat zie ik ook terug in de scores van de evaluatietest. Het is soms wel zwaar om je te concentreren op de behandeling, maar het was het wel waard!

Zoë

Goede hulp (:

Rated 4 out of 5
10/02/2020

Ik vind dat Joline me erg goed heeft geholpen door me veel te leren over mijn eigen gedachten. Ik ben erg tevreden met de hulp die ik heb gekregen en ik merk zeker verschil met de huidige ik en de ik van het verleden. Met behulp van Joline heb ik mijn gedachten uitgedaagd en dit hielp me erg goed.

Marlou

Behandelingen bij Edris

Rated 4 out of 5
31/10/2019

Ik heb heel erg veel gehad aan de behandelingen bij Edris. Ik heb er veel van geleerd en ze heeft me echt geholpen. Ik kijk terug op een fijne periode en ik vind het fijn dat ik een map heb meegekregen waar ik altijd nog even in terug kan kijken naar wat we allemaal hebben gedaan.

Noa

Heeft altijd een luisterend oor

Rated 4 out of 5
12/09/2019

Edris, heeft altijd een luisterend oor en staat voor je klaar. Ze denkt mee in oplossingen en weet hier op gepaste wijze mee om te gaan. De afspraken worden altijd nagekomen. Ze weet de pijnpunten te signaleren en onder de aandacht te brengen. Kortom een aanrader.

Van de Braak

Ontzettend goede, lieve en betrouwbare hulp

Rated 5 out of 5
06/09/2019

Uit eigen ervaring in behandeling van Edris Gunst heeft zij bewezen een erg betrouwbare psycholoog te zijn. Ze heeft een ontzettend goed luisterend oor en door haar ervaring weet ze bij problemen effectieve behandelmethodes toe te passen. Als kind zijnde kun je bij Edris altijd je verhaal kwijt en ze staat altijd voor je klaar. Altijd als ik naar Edris ging voelde ik me daarna erg opgelucht, ze is echt een fantastische psycholoog.

Sven

Goede zorg met veel persoonlijke aandacht

Rated 5 out of 5
04/03/2019

Edris Gunst is een bijzonder goede psycholoog die de tijd neemt om te luisteren en vervolgens een prima behandelplan opstelt en uitvoert. Ze is een warme en toegankelijke professional, en heeft altijd tijd voor een gesprek, telefoontje of een mailtje. Wij zijn bijzonder tevreden over de zorg die ze heeft gegeven!

Fam. Bergmans