Kinderpsycholoog Edris Gunst

Ik ben GZ-psycholoog en gespecialiseerd in het diagnosticeren, maar bovenal het behandelen van kinderen en jongeren met uiteenlopende problematieken. Momenteel ben ik werkzaam bij Praktijk Gunst op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

In 2007 ben ik afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit van Tilburg en daarop aansluitend als GZ psycholoog bij de RINO Rotterdam. Sinds 2007 ben ik werkzaam in het werkveld jeugd(hulpverlening). Zo ben ik begonnen als pedagogisch medewerker en daarnaast ook zelfstandig werkzaam geweest als gezinsbegeleider. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als kinderpsycholoog en vervolgens GZ psycholoog (geweest) binnen een GGZ instelling. Hier voerde  ik werkzaamheden uit op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren (en ouders/opvoeders). Momenteel voer ik vooral behandelingen uit en voer ik regie met betrekking tot Joline haar behandelingen met betrekking tot
diverse problematieken, zoals wat betreft de emotieregulatie, ADHD, faalangst,
autismespectrumstoornissen, rouwverwerking, depressie, etc. Zo nu en dan voer ik ook diagnostiek werkzaamheden uit, als dit ten behoeve van de behandeling is. 

Kwalificaties:

  • BIG-geregistreerd GZ psycholoog (BIG nr 89923930625)
  • Kinder- en jeugdpsycholoog (Bachelor of Science, BSc. en Master of Science, MSc.)
  • EMDR therapeut voor kinderen en adolescenten
  • ACT behandelaar

Contact: 06 40210436 of edris@praktijkgunst.nl


Orthopedagoog Joline Martens

Als afgestudeerd orthopedagoog werk ik op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag voor Praktijk Gunst. Dit doe ik met veel genoegen en plezier! In 2014 ben ik afgestudeerd als pedagoog en vervolgens ben ik de master orthopedagogiek gaan volgen. De afgelopen jaren heb ik onder andere op een behandelgroep met jonge kinderen gestaan en daarna heb ik zes jaar bij een GGZ-organisatie voor kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek gewerkt. Inmiddels werk ik sinds 2019 bij Edris en kijk ik er naar uit om kinderen, jongeren en hun ouders bij Praktijk Gunst te mogen ontvangen.

Ik heb ervaring in psychodiagnostiek, maar vooral in het geven van individuele behandelingen, ouderbegeleiding en groepsbehandelingen. In de behandelingen benader ik enerzijds op de cognitieve manier (cognitieve gedragstherapie), maar ik vind het lichaamsgerichte en gevoelsmatige net zó belangrijk. In de afgelopen jaren heb ik mij onder andere verdiept in het zelfherstellend vermogen van ons lichaam en vind ik de ‘kracht van taal’, ontspanning en meditatie krachtige middelen om in te zetten. Ik streef ernaar om te zoeken naar wat de kwaliteiten zijn en van uitdagingen een kans tot leren te maken. Het uiteindelijke doel van de behandelgesprekken is voor mij dat kinderen, jongeren en ouders aan het eind van het traject de deur uitlopen en zeggen ”het is voor nu goed genoeg, we kunnen weer verder!”

Kwalificaties:

  • SKJ geregistreerd (registratie nummer 13002908)
  • Pedagoog (Bachelor)
  • Orthopedagoog (Master of Science, MSc.)
  • EMDR therapeut

Contact: 06 57124638 of joline@edrisgunst.nl 

 


Orthopedagoog i.o. Iris Jansma

Hoi! Ik ben Iris en ik zal van februari 2023 tot december 2023 stage lopen bij Praktijk Gunst. Al sinds ik vroeger oppaste bij kinderen uit de buurt wist ik dat ik veel energie krijg van het werken met kinderen. Na de middelbare school maakte ik de keuze om door te gaan met deze passie door Pedagogische Wetenschappen te gaan studeren in Nijmegen. Hier leerde ik hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe orthopedagogen kinderen en hun omgeving kunnen ondersteunen wanneer er problemen in de ontwikkeling ontstaan. In Nijmegen heb ik een paar jaar orthopedagogische huiswerkbegeleiding gegeven, en momenteel werk ik als pedagogisch medewerkster in de kinderdagopvang. Door mijn werk en studie heb ik ervaren dat humor, geduld en persoonlijke aandacht voor mij belangrijk zijn in het werken met kinderen. Ik kijk ernaar uit om kinderen en jongeren te helpen binnen Praktijk Gunst.

Contact: iris@praktijkgunst.nl