Kinderpsycholoog Edris Gunst

Als GZ-psycholoog heb ik in 2018 mijn eigen praktijk voor kinder- en jeugd psychologie opgericht. Mijn passie en specialisatie ligt in het behandelen van kinderen en jongeren met diverse problematieken.

Sinds 2007 ben ik afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit van Tilburg, en heb me daarna  ingezet binnen de jeugdhulpverlening. Mijn carrière begon als pedagogisch medewerker en gezinsbegeleider. Daarna heb ik mijn weg gevonden als kinder- en jeugd psycholoog en later als GZ-psycholoog K&J binnen enkele GGZ-instellingen. Hier was ik verantwoordelijk voor psychodiagnostiek en de behandeling van kinderen, jongeren, en hun ouders/opvoeders.

Binnen Praktijk Gunst voer ik nu naast behandelingen en diagnostiek, ook de regie ten aanzien van zowel behandeling als diagnostiek, uitgevoerd door mijn collegae Joline en Marleen.

Kwalificaties:

 • BIG-geregistreerd GZ psycholoog (BIG nr 89923930625)
 • Kinder- en jeugdpsycholoog (Master of Science, MSc. en Bachelor of Science, BSc.)
 • EMDR therapeut voor kinderen en adolescenten
 • ACT behandelaar
 • NIP-Supervisor Kinder- en Jeugdpsycholoog (registratie nummer: 242577)

Werkzaam van dinsdag t/m vrijdag

Contact: 06 40210436 of edris@praktijkgunst.nl


Orthopedagoog Joline Martens

Als afgestudeerd orthopedagoog werk ik op van maandag tot en met donderdag voor Praktijk Gunst. Dit doe ik met veel genoegen en plezier! In 2014 ben ik afgestudeerd als pedagoog en vervolgens ben ik de master orthopedagogiek gaan volgen. De afgelopen jaren heb ik onder andere op een behandelgroep met jonge kinderen gestaan en daarna heb ik zes jaar bij een GGZ-organisatie voor kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek gewerkt. Inmiddels werk ik sinds 2019 bij Edris en kijk ik er naar uit om kinderen, jongeren en hun ouders bij Praktijk Gunst te mogen ontvangen.

Ik heb ervaring in psychodiagnostiek, maar vooral in het geven van individuele behandelingen, ouderbegeleiding en groepsbehandelingen. In de behandelingen benader ik enerzijds op de cognitieve manier (cognitieve gedragstherapie), maar ik vind het lichaamsgerichte en gevoelsmatige net zó belangrijk. In de afgelopen jaren heb ik mij onder andere verdiept in het zelfherstellend vermogen van ons lichaam en vind ik de ‘kracht van taal’, ontspanning en meditatie krachtige middelen om in te zetten. Ik streef ernaar om te zoeken naar wat de kwaliteiten zijn en van uitdagingen een kans tot leren te maken. Het uiteindelijke doel van de behandelgesprekken is voor mij dat kinderen, jongeren en ouders aan het eind van het traject de deur uitlopen en zeggen ”het is voor nu goed genoeg, we kunnen weer verder!”

Kwalificaties:

 • SKJ geregistreerd (registratie nummer 130002908)
 • Orthopedagoog (Master of Science, MSc.)
 • Pedagoog (Bachelor)
 • EMDR therapeut

Contact: 06 57124638 of joline@praktijkgunst.nl


Psycholoog Marleen de Jonge

Na de bachelor Psychologie op de Universiteit van Tilburg behaald te hebben, heb ik de tweejarige master Medische Psychologie gevolgd op eveneens de UvT. Ik ben hierdoor werkzaam geweest op de afdeling Medische Psychologie Kind & Jeugd in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven, waardoor ik ervaring heb met kinderen en jongeren op het gebied van prematuriteit en het omgaan met lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld chronische ziekten, onbegrepen lichamelijke klachten, medische trauma’s en aan ziekte gerelateerde klachten (prikangst e.d.). De rode draad in mijn studie en werkzaamheden is altijd de interactie geweest tussen het brein, hoofd en lijf.

Als afgestudeerde psycholoog ben ik gespecialiseerd in het diagnosticeren én het behandelen van kinderen en jongeren met uiteenlopende problematieken. Momenteel ben ik werkzaam bij Praktijk Gunst op dinsdag, woensdag en donderdag.

Net als ieder ander worstel ik ook met dingen die gebeuren in het leven en daarnaast maakt mijn hoofd dingen voor mij soms onnodig ingewikkeld. Dat maakt het voor mij helpend in mijn werkzaamheden. Voor het slagen van een behandeling is het voor mij het belangrijkste dat kinderen en jongeren zich veilig, vertrouwd en gehoord kunnen voelen. Het mooiste vind ik om mee te kijken hoe iemand gaandeweg wat meer loskomt van hetgeen wat hem/haar belemmert en zich daardoor vrijer door het leven kan laten gaan. Ik kijk er naar uit om kinderen, jongeren en hun ouders bij Praktijk Gunst te mogen ontvangen!

Kwalificaties:

 • SKJ geregistreerd (registratie nummer: 130008056)
 • Medisch Psycholoog (Master of Science, MSc.)
 • Psycholoog (Bachelor of Science, BSc.)

Contact: 06 45377000 of marleen@praktijkgunst.nl