Maak vrijblijvend en onder voorbehoud een afspraak.

LET OP: De praktijk is uitsluitend geopend op afspraak; op maandagen, donderdagen en vrijdagen van 8:30 tot 18:00 uur.

Aanmelding bij Praktijk Gunst kan via dit aanmeldformulier. Praktijk Gunst heeft momenteel een wachtlijst; op dit moment is de caseload van beide behandelaren vol. Cliënten kunnen wel binnen een aantal weken op intakegesprek komen; vanaf medio augustus/begin september kunnen behandelingen weer worden opgestart. 
Nadat de aanmelding is ontvangen zal telefonisch contact worden opgenomen. In dit telefoongesprek wordt om een korte toelichting gevraagd over de aanmelding om te bepalen of Praktijk Gunst de aangewezen plek is voor hulp voor de (ouders van de) cliënt. Onder andere contactgegevens en de reden van aanmelding worden genoteerd. Wanneer duidelijk is dat Praktijk Gunst de benodigde hulp kan bieden, wordt tijdens dit telefoongesprek een intakegesprek ingepland.

Er wordt naar gestreefd om bij aanmelding binnen een aantal dagen telefonisch contact te hebben opgenomen en een intakegesprek in te plannen.

Mocht Praktijk Gunst toch niet de benodigde hulp kunnen  bieden, dan vindt er advisering op maat en/of doorverwijzing plaats naar een andere aanbieder.

 

Jouw naam*

Jouw telefoonnummer*

Jouw email*

Woonplaats client*

Onderwerp*

Bericht